+86 176 9236 2922
Telpon seluler
WhatsApp
ROHS-Tahu Kotoran Kucing

ROHS-Tahu Kotoran Kucing

CE Tahu Kotoran Kucing

CE Tahu Kotoran Kucing

MSDS-Tahu Kucing Kotoran

MSDS-Tahu Kucing Kotoran

ROHS--Bentonit Kotoran Kucing

ROHS--Bentonit Kotoran Kucing

MSDS-Bentonit Kotoran Kucing

MSDS-Bentonit Kotoran Kucing

CE Bentonite Kotoran Kucing

CE Bentonite Kotoran Kucing

Q:

Apa perusahaan sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A:

Kita nggawe lan duwe pengalaman luwih saka 19 taun ing ekspor.

Q:

Apa Ukuran Paket Popular sampeyan?

A:

Kotoran Kucing Tahu, Jinis: Normal 3.0 diameteripun Belang; 2.0 diameteripun Belang; Kotoran Kucing Retak(Kanthi Arang)Paket populer: 6L 2.5kg, 7L 2.8kg. Uga bisa nindakake ukuran apa wae kanggo panjaluk khusus sampeyan.

Q:

Apa sampeyan menehi conto gratis?

A:

ya wis. Kita bisa menehi conto gratis, nanging biaya kurir kudu dibayar ing sisih sampeyan.

Q:

Apa MOQ sampeyan?

A:

Biasane 12 Ton dijaluk minangka jumlah pesenan minimal. 5 Ton bakal ditampa, nanging kanthi rega sing luwih dhuwur Aroma sing beda bisa dicampur dadi siji wadhah.

  • wechat

    Vivian Han: 17692362922

Ngobrol karo Kita