Babagan awake dhewe

Baoding Taotaohui Import and Export Trading Co., Ltd.

 

Baoding Taotaohui Impor lan Ekspor Trading Co., Ltd. didegaké ing 2023, pabrik kita dumunung ing Baoding City, Provinsi Hebei, lokasi geografis cocok banget kanggo melu ing industri rereged kucing, melu produksi lan dodolan produk pet kanggo dekade, kita khusus ing produksi rereged kucing kanggo luwih saka 20 taun.

 

Produksi utama rereged kucing bentonite, rereged kucing tahu, rereged kucing kristal lan pasokan pet liyane, wewangian rereged kucing bentonit luwih saka 50% -100%, kekerasan partikel ing 5kgf, rereged kucing tahu digawe saka bahan alami, jamban sing bisa degradasi lan bisa disiram. , Rempah-rempah kucing kristal kauntungan paling gedhe bisa didaur ulang, panyerepan banyu nganti 100% -120%, saben kacepetan caking sampah kucing cukup cepet. Penjualan utama perusahaan sampah kucing manca, jalur produksi pabrik kita, sawetara buruh produksi profesional kanggo njamin kualitas produksi, mesin lan peralatan produksi profesional, gudang sampah kucing gedhe, perusahaan kasebut kalebu puluhan dodolan tim profesional, lan kita uga lulus sertifikasi profesional, negara ekspor minangka akeh minangka Welasan, ing wektu sing padha, kita uga mbangun pabrik maya, Bisa mesthekake yen pelanggan bisa ndeleng pabrik kita ing sembarang wektu ing proses siaran langsung, supaya pelanggan bisa rampung njamin , Kauntungan kita yaiku kualitas sampah kucing luwih dhuwur tinimbang kanca-kanca, jumlah produksi saben dina bisa njamin kepuasan sampeyan, sampeyan bisa ngrembug kabutuhan karo kita kapan wae ing obrolan, nyedhiyakake kabutuhan sampeyan.

 

Kita bisa mesthekake yen pelanggan wis kebak ing kapasitas kita. Bisa uga ngatur macem-macem kemasan, gratis kanggo desain, gratis kanggo sampel, sampeyan pengin kita duwe kene, welcome kanggo konsultasi. Kanggo nggawe merek dhewe kanggo pelanggan, budaya perusahaan yaiku nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan lan fokus kanggo mbangun kemitraan jangka panjang karo pelanggan. Nggawe kahanan win-win, sijine pelanggan pisanan. Sesanti perusahaan kita ngarep-arep lan pelanggan kanggo netepake partners long-term, saben pembangunan long-term banget.

 

 Babagan awake dhewe

Hubungi Kita

CAPTCHA
  • wechat

    Vivian Han: 17692362922