Kotoran Kucing Bentonit

Kotoran Kucing Bentonit

Kotoran kucing bentonit digawe saka bahan mentah bentonit alami, bahan sing prasaja, aglomerasi cepet, lan regane terjangkau banget. Bisa digunakake dening kucing kabeh tahapan.

Produk kita banget mupangati ing pasar, rasio partikel ditambahake 30% luwih saka pasar, lan macem-macem layanan khusus kanggo sampeyan milih.

Rempah-rempah rumpun bentonit bal kita minangka sampah sing ora beracun, lan gumpalan penyerap super mbatesi kelembapan ing kothak lan nyegah keruwetan sing ora perlu ing omah. Nalika sampeyan scoop, meh ora bledug dirilis, nggawe proses ngresiki cepet lan gampang.

 

Katrangan

Kotoran kucing iki digawe saka sodium bentonit saka Amerika Utara.

Nduweni struktur kaya honeycomb keropos lan dhuwur ing sodium.

Properti iki njamin yen rereged bentonit nduweni penylametan bau sing kuwat, nyerep banyu lan kemampuan caking.

Bentonite nggunakake teknologi mbusak bledug telung kanthi efektif nyuda isi bledug ing rereged kucing.

Lan rereged kucing liwat screening frekuensi dhuwur, adsorpsi elektrostatik, bledug meksa negatif aman telung pangolahan aman bledug, kanggo luwih nyaring partikel cilik ing rereged kucing, kanggo nglindhungi kesehatan saka sistem ambegan kucing.

Iku kesenengan kita kanggo nggawa sampeyan rasa seneng

 

Fitur lan Advantage

* Bahan mentah berkualitas tinggi: Bahan mentah langka - bentonit sing dipilih, ora ana ambune, efek deodorizing super

* Super absorbent - nyerep banyu kaya spons lan 50% luwih nyerep saka rereged kucing liyane

* Caking cepet - Caking sing kuat lan cepet, gampang dicopot tanpa rusak

* Kontrol ambu ora enak - Kotoran kucing nduweni struktur honeycomb sing keropos lan sugih sodium, sing menehi sifat kontrol bau khusus bentonit.

* Teknologi tanpa bledug - Proses mbusak bledug kaping telu ndadekake rereged nganti 99% bebas bledug

 

Hubungi Kita

 

 Kotoran Kucing Bentonit  Kotoran Kucing Bentonit  Kotoran Kucing Bentonit
 Kotoran Kucing Bentonit  Kotoran Kucing Bentonit  Kotoran Kucing Bentonit

 

Spesifikasi Daftar Bahan

Bahan Aksesori --- Bedak bayi, Lavender, Kopi

Rose, Apple, Lemon utawa Pilihan Panjenengan

Fitur --- Bebas bledug, clumping, super nyerep, gampang Scoop, stocked etc.

Logo---Ayo Logo Panjenengan Unik.

MOQ --- MOQ Sedheng kanggo Ngindhari Sampah Produk lan Dhuwit sing Ora Perlu.

Periode Pembayaran--- T / T, Western Union, Cash, liyane bisa rembugan. Deposit mung 30%, Nggawe Modal Ngambang Sampeyan Luwih Efektif.

Wektu Sampel lan Wektu Massal --- Sample Wektu Around 3-5Working Days; Wektu Bulk Around 8-15Working Days. Profesional Kita, Kepuasan Panjenengan.

 

Carane Gunakake

1. Tuang 6-7cm kotoran kucing menyang kothak rereged sing resik.

2. Gunakake shovel sampah kucing kanggo scoop metu sampah ngalangi lan siram menyang jamban.

3. Sawise nyopot sampah lan gumpalan padhet, tambahake sampah anyar lan ganti 2-3 kaping sasi.

4. Nalika rereged kucing ing kothak ora akeh, lan ana ambu ora enak, mangga ngganti rereged kucing seger ing wektu, utawa nggunakake inti kanggo nyuda rasa.

 

Gambar produk liyane

 

 Kotoran Kucing Bentonit  Kotoran Kucing Bentonit  Kotoran Kucing Bentonit  Kotoran Kucing Bentonit  Kotoran Kucing Bentonit
 Kotoran Kucing Bentonit  Kotoran Kucing Bentonit  Kotoran Kucing Bentonit  Kotoran Kucing Bentonit  Kotoran Kucing Bentonit

 

Tampilake Liyane+

  • wechat

    Vivian Han: 17692362922