Kotoran Kucing Kristal

Kotoran Kucing Kristal

Ora Nglumpukake Kotoran Kucing

Kauntungan saka rereged kucing kristal yaiku efek deodorization luwih kuwat tinimbang liyane, kotoran kucing banget mambu, lan rereged kucing kristal nduweni daya deodorisasi sing kuwat, kacepetan panyerepan kelembapan, dibandhingake karo rereged kucing biasa liyane, bledug saka rereged kucing kristal. luwih cilik, luwih resik, akeh pamilik pet milih sampah kucing kristal.

 

Katrangan

Dibandhingake karo rereged kucing kristal liyane ora bakal clumped, bisa digunakake bola-bali, ora kudu shovel asring, luwih cocok kanggo buruh bisnis, kucing ing ngarep, panyerepan banyu saka rereged kucing iki uga luwih dhuwur tinimbang loro liyane.

Yen sampeyan pengin pengalaman sampah kucing sing luwih apik, pelanggan bisa nyoba.

 

Fitur lan Advantage

* Non-aglomerasi

* Nganti 120% panyerepan banyu

* 99% bebas debu

* Transparansi kristal 20% luwih dhuwur tinimbang pasar

 

 Kotoran Kucing Kristal  Kotoran Kucing Kristal  Kotoran Kucing Kristal
 Kotoran Kucing Kristal  Kotoran Kucing Kristal  Kotoran Kucing Kristal
 
 

Proses Produksi lan Teknologi

Ing proses produksi rereged kucing kristal, saben link kudu dites kanggo njamin stabilitas kualitas produk. Item tes utama kalebu panyerepan banyu, efek deodorisasi, adhesi, lsp.

Rempah-rempah kucing kristal minangka jinis sampah kucing perlindungan lingkungan sing anyar, kanthi kinerja panyerepan banyu sing apik, efek deodorisasi sing apik lan kaluwihan liyane, proses produksie prasaja, biaya murah, disenengi para pemilik kucing. Ing proses produksi, pilihan saka bahan mentahan kualitas, lan sesuai karo proses produksi ketat, supaya kualitas uwuh kucing kristal èfèktif dijamin.

 

Spesifikasi lan Daftar Bahan

Bahan--Silica gel

Wewangian - Strawberry, lemon, apel, lavender, segara segara, oranye, lsp.

Fitur-- Bebas bledug, Highly Adsorbent, Long lasting, Superior kontrol bau, Ultra higienis etc.

Ukuran-- 1-6MM 1-8MM utawa minangka reques pelanggan

warna-- Putih + 3% warna (biru, jambon, kuning, ijo, ungu, abang, lsp)

Packing batin-- 3.8L, 5L, 7.2L, 8L, 10L, 15kg utawa 20kg tas senyawa utawa kaya sing dijaluk

 

Carane Gunakake

1. Tuang 6-7cm kotoran kucing menyang kothak rereged sing resik.
2. Gunakake shovel sampah kucing kanggo scoop metu sampah ngalangi lan siram menyang jamban.
3. Sawise nyopot sampah padhet lan gumpalan, tambahake sampah anyar lan ganti 2-3 kaping sasi.
4. Nalika rereged kucing ing kothak ora akeh, lan ana ambu ora enak, mangga ngganti rereged kucing seger ing wektu, utawa nggunakake inti kanggo nyuda rasa.

 
 Kotoran Kucing Kristal  Kotoran Kucing Kristal  Kotoran Kucing Kristal
 Kotoran Kucing Kristal  Kotoran Kucing Kristal  Kotoran Kucing Kristal

 

Produk kalebu

1. China Pabrik Pasokan Highly Absorbent Crystal Cat rereged

2. Kotoran Kucing Kristal Mikro Alami 3.8L Kotoran Kucing Kristal

3. Grosir Bulk Anteng Silika Gel Kucing Rempah Pasir

4. Custom Stocked Silica Gel Crystal Clean Cat Sand Highly Absorbent Kanggo Cat

5. Eco - Friendly Non Clumping 3.8L Silica Gel Sand

6. Grosir 3.8L Awet Dust-Free Good Water Nyerep Kotoran Kucing

Tampilake Liyane+

  • wechat

    Vivian Han: 17692362922