Apa perusahaan sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Q:

Apa perusahaan sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A:

Kita nggawe lan duwe pengalaman luwih saka 19 taun ing ekspor.

Apa Ukuran Paket Popular sampeyan?

Q:

Apa Ukuran Paket Popular sampeyan?

A:

Kotoran Kucing Tahu, Jinis: Normal 3.0 diameteripun Belang; 2.0 diameteripun Belang; Kotoran Kucing Retak(Kanthi Arang)Paket populer: 6L 2.5kg, 7L 2.8kg. Uga bisa nindakake ukuran apa wae kanggo panjaluk khusus sampeyan.

Apa sampeyan menehi conto gratis?

Q:

Apa sampeyan menehi conto gratis?

A:

ya wis. Kita bisa menehi conto gratis, nanging biaya kurir kudu dibayar ing sisih sampeyan.

Apa MOQ sampeyan?

Q:

Apa MOQ sampeyan?

A:

Biasane 12 Ton dijaluk minangka jumlah pesenan minimal. 5 Ton bakal ditampa, nanging kanthi rega sing luwih dhuwur Aroma sing beda bisa dicampur dadi siji wadhah.

Apa aku bisa nindakake OEM?

Q:

Apa aku bisa nindakake OEM?

A:

ya wis. Kita duwe pabrik sampah kucing dhewe lan pabrik tas paket karo perancang tas profesional. Kita bisa ngasilake sampah kucing lan tas paket minangka kabutuhan sampeyan.

Carane hubungi kita?

Q:

Carane hubungi kita?

A:

Kirimi Rincian Inquiry ing Ngisor. Klik "kirim" Saiki!

  • wechat

    Vivian Han: 17692362922