• Grosir 5L Clumping Bentonite Kotoran Kucing kanggo Toilet Kucing

  • Grosir 5L Clumping Bentonite Kotoran Kucing kanggo Toilet Kucing

  • Grosir 5L Clumping Bentonite Kotoran Kucing kanggo Toilet Kucing

  • Grosir 5L Clumping Bentonite Kotoran Kucing kanggo Toilet Kucing

  • Grosir 5L Clumping Bentonite Kotoran Kucing kanggo Toilet Kucing

  • Grosir Kotoran Kucing Bentonit Clumping 5L kanggo Toilet Kucing

  • Grosir Kotoran Kucing Bentonit Clumping 5L kanggo Toilet Kucing

  • Grosir Kotoran Kucing Bentonit Clumping 5L kanggo Toilet Kucing

Grosir 5L Clumping Bentonite Kotoran Kucing kanggo Toilet Kucing

Kemasan scoop sing gampang iki minangka atmosfer sing paling dhuwur, disenengi dening mayoritas pelanggan, sampeyan bisa ngrancang logo favorit, kita menehi desain gratis kanggo sampeyan milih.

Deskripsi Produk

Kotoran kucing bentonit digawe saka bahan mentah bentonit alami, bahan sing prasaja, aglomerasi cepet, lan regane terjangkau banget. Bisa digunakake dening kucing kabeh tahapan.

Produk kita nguntungake banget ing pasar, rasio partikel sing ditambahake 30% luwih saka pasar, lan macem-macem layanan khusus kanggo sampeyan milih.

Rempah-rempah rumpun bentonit bal kita minangka sampah sing ora beracun, lan gumpalan penyerap super mbatesi kelembapan ing kothak lan nyegah keruwetan sing ora perlu ing omah. Nalika sampeyan scoop, meh ora bledug dirilis, nggawe proses ngresiki cepet lan gampang.

 

Deskripsi Produk

Kemasan scoop sing gampang iki minangka atmosfer sing paling dhuwur, disenengi dening mayoritas pelanggan, sampeyan bisa ngrancang logo favorit, kita menehi desain gratis kanggo sampeyan milih.

Nduweni struktur kaya honeycomb keropos lan dhuwur ing sodium.

Properti iki njamin yen rereged bentonit nduweni penylametan bau sing kuwat, nyerep banyu lan kemampuan caking.

Bentonite nggunakake teknologi mbusak bledug telung kanthi efektif nyuda isi bledug ing rereged kucing.

Lan rereged kucing liwat screening frekuensi dhuwur, adsorption elektrostatik, bledug meksa negatif aman telung pangolahan aman bledug, kanggo luwih nyaring partikel cilik ing rereged kucing, kanggo nglindhungi kesehatan saka sistem ambegan kucing.

 

Fitur Product lan Kaluwihan

* Bahan mentah berkualitas tinggi: Bahan mentah langka - bentonit sing dipilih, ora ana ambune, efek deodorizing super.

* Super absorbent - nyerep banyu kaya spons lan 50% luwih nyerep saka rereged kucing liyane.

* Caking cepet - Caking sing kuat lan cepet, gampang dicopot tanpa rusak.

* Kontrol ambu ora enak - Kotoran kucing nduweni struktur honeycomb sing keropos lan sugih sodium, sing menehi sifat kontrol bau khusus bentonit.

* Teknologi tanpa bledug - Proses mbusak bledug kaping telu ndadekake rereged nganti 99% bebas bledug.

 

Hubungi Kita

 

Daftar Bahan Spesifikasi Produk

Bahan aksesori --- kopi lavender lemon
Kapasitas --- 5L
Fitur---
Bebas bledug, clumping, super nyerep, gampang Scoop, stocked etc.
Logo---Ayo Logo Panjenengan Unik.
MOQ---
Minangka kurang ton
Periode Pembayaran---T/T, Western Union, Kas
Wektu Sampel lan Wektu Massal ---Sample Wektu Around 3-5Working Days

 

Kepiye Gunakake Litter Kucing?

1. Tuang 6-7cm kotoran kucing menyang kothak rereged sing resik.

2. Gunakake shovel sampah kucing kanggo scoop metu sampah ngalangi lan siram menyang jamban.

3. Sawise nyopot sampah padhet lan gumpalan, tambahake sampah anyar lan ganti 2-3 kaping sasi.

4. Nalika rereged kucing ing kothak ora akeh, lan ana ambu ora enak, please ngganti rereged kucing seger ing wektu, utawa nggunakake inti kanggo ngurangi rasa.

 

Wholesale 5L Clumping Bentonite Cat Litter for Cat Toilet

Wholesale 5L Clumping Bentonite Cat Litter for Cat Toilet

Wholesale 5L Clumping Bentonite Cat Litter for Cat Toilet

Wholesale 5L Clumping Bentonite Cat Litter for Cat Toilet

Wholesale 5L Clumping Bentonite Cat Litter for Cat Toilet

Wholesale 5L Clumping Bentonite Cat Litter for Cat Toilet

Wholesale 5L Clumping Bentonite Cat Litter for Cat Toilet

  • wechat

    Vivian Han: 17692362922