• Grosir Kotoran Kucing Bentonit Bentuk Bola Clumping Premium

  • Grosir Premium Clumping Ball Shape Bentonite Cat Kotoran

  • Grosir Premium Clumping Ball Shape Bentonite Cat Kotoran

  • Grosir Premium Clumping Ball Shape Bentonite Cat Kotoran

  • Grosir Premium Clumping Ball Shape Bentonite Cat Kotoran

Grosir Kotoran Kucing Bentonit Bentuk Bola Clumping Premium

Kotoran kucing bentonit digawe saka bahan mentah bentonit alami, bahan sing prasaja, aglomerasi cepet, lan regane terjangkau banget. Bisa digunakake dening kucing kabeh tahapan.

Deskripsi Produk

Kotoran kucing bentonit digawe saka bahan mentah bentonit alami, bahan sing prasaja, aglomerasi cepet, lan regane terjangkau banget. Bisa digunakake dening kucing kabeh tahapan.

Produk kita nguntungake banget ing pasar, rasio partikel sing ditambahake 30% luwih saka pasar, lan macem-macem layanan khusus kanggo sampeyan milih.

Rempah-rempah rumpun bentonit bal kita minangka sampah sing ora beracun, lan gumpalan penyerap super mbatesi kelembapan ing kothak lan nyegah keruwetan sing ora perlu ing omah. Nalika sampeyan scoop, meh ora bledug dirilis, nggawe proses ngresiki cepet lan gampang.

 

Deskripsi Produk

Produk iki minangka paket volume gedhe.

Nduweni struktur kaya honeycomb keropos lan dhuwur ing sodium.

Properti iki njamin yen rereged bentonit nduweni penylametan bau sing kuwat, nyerep banyu lan kemampuan caking.

Bentonite nggunakake teknologi mbusak bledug telung kanthi efektif nyuda isi bledug ing rereged kucing.

Lan rereged kucing liwat screening frekuensi dhuwur, adsorption elektrostatik, bledug meksa negatif aman telung pangolahan aman bledug, kanggo luwih nyaring partikel cilik ing rereged kucing, kanggo nglindhungi kesehatan saka sistem ambegan kucing.

Iku kesenengan kita kanggo nggawa sampeyan rasa seneng.

 

Fitur Product lan Kaluwihan

* Bahan mentah berkualitas tinggi: Bahan mentah langka - bentonit sing dipilih, ora ana ambune, efek deodorizing super

* Super absorbent - nyerep banyu kaya spons lan 50% luwih nyerep saka rereged kucing liyane

* Caking cepet - Caking sing kuat lan cepet, gampang dicopot tanpa rusak

* Kontrol ambu ora enak - Kotoran kucing nduweni struktur honeycomb sing keropos lan sugih sodium, sing menehi sifat kontrol bau khusus bentonit.

* Teknologi tanpa bledug - Proses mbusak bledug kaping telu ndadekake rereged nganti 99% bebas bledug

 

Hubungi Kita

 

Daftar Bahan Spesifikasi Produk

Rasa --- Lavender

Kemasan --- tas anyaman

Bahan baku --- bentonit

Kapasitas---25L

Fitur --- Bebas bledug, clumping, panyerepan super, stocked etc.

Logo---Ayo Logo Panjenengan Unik.

MOQ --- Minangka kurang ton

 

Periode Pembayaran---T / T, Western Union, Cash, liyane bisa rembugan

Wektu Sampel lan Wektu Massal ---Sample Wektu Around 3-5Working Days; Bulk Wektu Around 8-15Working Days.

 

Kepiye Gunakake Litter Kucing?

1. Tuang 6-7cm kotoran kucing menyang kothak rereged sing resik.

2. Gunakake shovel sampah kucing kanggo scoop metu sampah ngalangi lan siram menyang jamban.

3. Sawise nyopot sampah padhet lan gumpalan, tambahake sampah anyar lan ganti 2-3 kaping sasi.

4. Nalika rereged kucing ing kothak ora akeh, lan ana ambu ora enak, please ngganti rereged kucing seger ing wektu, utawa nggunakake inti kanggo ngurangi rasa.

 

Wholesale Premium Clumping Ball Shape Bentonite Cat Litter

Wholesale Premium Clumping Ball Shape Bentonite Cat Litter

Wholesale Premium Clumping Ball Shape Bentonite Cat Litter

Wholesale Premium Clumping Ball Shape Bentonite Cat Litter

Wholesale Premium Clumping Ball Shape Bentonite Cat Litter

Wholesale Premium Clumping Ball Shape Bentonite Cat Litter

Wholesale Premium Clumping Ball Shape Bentonite Cat Litter

Wholesale Premium Clumping Ball Shape Bentonite Cat Litter

Wholesale Premium Clumping Ball Shape Bentonite Cat Litter

Wholesale Premium Clumping Ball Shape Bentonite Cat Litter

  • wechat

    Vivian Han: 17692362922