Kotoran Kucing Tahu

Kotoran Kucing Tahu

Kotoran kucing sing biodegradable lan 100% alami
Rempah tahu kalebu tahu bar lan uwuh tahu pecah gedang


Katrangan
bahan mentahan alam, supaya kucing bisa yakin, Strip saka partikel nggoleki kebungkus luwih apik, ngatasi masalah biasa kucing rereged ing feces kucing kemampuan bungkus miskin, efek deodorization luwih apik, èfèktif nyandhet ambu ora enak. Kajaba iku, karbon aktif ditambahake kanggo deodorize lan ngresiki hawa kanthi efektif nalika nggawe lingkungan luwih nyaman.


Fitur lan Kaluwihan
* 2s cepet clumping
* Rasa kacang polong alami lan adsorpsi dobel karbon aktif
* Caking cepet ramah lingkungan
* 99% bebas debu
* Larut ing banyu, banyu bisa rusak

 

 Kotoran Kucing Tahu  Kotoran Kucing Tahu  Kotoran Kucing Tahu
 Kotoran Kucing Tahu  Kotoran Kucing Tahu  Kotoran Kucing Tahu

 

Proses Produksi lan Teknologi
We duwe pabrik tahu profesional, spesialisasine ing produksi mesin impor rereged kucing, produksi saben dina saka puluhan ewu ton, bisa gawé partikel beda, raos beda saka rereged kucing, mesthi, kita uga bisa ngatur diameteripun beda saka rereged kucing. , uga isi tambahan rasa.

Kita Yahoo iku kanggo entuk kapercayan customer lengkap, kepuasan.


Spesifikasi
Werna: --Putih, Jambon, ijo, Grey, Jambon, Ijo, putih utawa adat
Bahan: --Tepung jagung, Guar gum
Ukuran: --1.5mm, 1.8mm, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm
OEM/ODM: --Ditampa Ditampa
Wewangian: --Nature, Peach, green tea, arang, bedak bayi
Kapadhetan: --0,80 - 1,00g/ml
Paket: --6L/bag

 

Carane Gunakake

1. Tuang 8cm rereged kucing menyang kothak rereged resik.

2. Gunakake shovel sampah kucing kanggo scoop metu sampah ngalangi lan siram menyang jamban.

3. Sawise nyopot sampah padhet lan gumpalan, tambahake sampah anyar lan ganti 2-3 kaping sasi.

4. Nalika rereged kucing ing kothak ora akeh, lan ana ambu ora enak, please ngganti rereged kucing seger ing wektu, utawa nggunakake inti kanggo ngurangi rasa.

 

Produk kalebu

1. Grosir Kotoran Kucing Tahu 6L Made In China
2. Factroy Sale 1-3mm Premium Tahu Kotoran Kucing
3. OEM Susu Aroma Qucikly Clumping Tahu Kotoran Kucing
4. High Quality Multi Scent Tahu Kotoran Kucing
5. Grosir Premium 1.5mm 1.8mm Tahu Pasir Kucing
6. Ramah Lingkungan Larut Ing Kotoran Kucing Tahu Banyu

 

 Kotoran Kucing Tahu  Kotoran Kucing Tahu  Kotoran Kucing Tahu
 Kotoran Kucing Tahu  Kotoran Kucing Tahu  Kotoran Kucing Tahu

Tampilake Liyane+

  • wechat

    Vivian Han: 17692362922